Το CaP ως F αρσενικός ακροδέκτης

Το CaP είναι η άμεση αντικατάσταση των παραδοσιακών μεταλλικών τύπου αρσενικών f βυσμάτων, είτε είναι βιδωτό, είτε είναι πρεσαριστό.

Για αυτόν τον λόγο μπορεί να συνδεθεί απευθείας με οποιαδήποτε συσκευή εξοπλισμένη με τύπου θηλυκά f βύσματα.

Με το να μην χρησιμοποιηθεί το στάνταρ τύπου μεταλλικό f βύσμα πετυχαίνουμε το αποτέλεσμα με λιγότερες συνδέσεις, επομένως αφαιρούνται όλες οι παρεμβολές στην μετάδοση του σήματος των ραδιοσυχνοτήτων.

Το CaP, είναι μη αγώγιμο, είναι η καλύτερη και μόνη λύση για να συνδέσετε σταθερά ένα καλώδιο με μια συσκευή, με μια ενιαία και άμεση επαφή σε κεντρικό αγωγό και μπλενταζ.

Τερματισμός σύνδεσης με Pu-PuCaP

Για να καταστεί ευκολότερη η εγκατάσταση του CAP σε μεγαλύτερες συσκευές, σε περιορισμένους χώρους ή όταν τα τύπου θηλυκά f βύσματα είναι τοποθετημένα το ένα δίπλα στο άλλο, έχουμε κατασκευάσει ένα ειδικό εργαλείο εισαγωγής/εξαγωγής (Pu-PuCAP).


1
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Μετά την προετοιμασία του καλωδίου (δείτε οδηγίες εδώ) εισάγεται το CAP στο ειδικό αυλάκι που είναι τοποθετημένο στην κορυφή του Pu-PuCAP και τοποθετήστε τον κεντρικό αγωγό στο βύσμα τύπου θηλυκό f. Τοποθετείτε το CAP πάνω από το βύσμα τύπου θηλυκό f, διπλώνοντας έτσι την πλεξούδα και το περίβλημα πάνω από το σώμα. Ολοκληρώστε την σύνδεση κουνώντας και συγχρόνως πιέζοντας προς τα εμπρός το Pu-PuCAP μέχρι την πλήρη εισαγωγή του καπακιού στο βύσμα τύπου θηλυκό f.


2
ΑΦΑΙΡΕΣΗ      
Συνδέστε το Pu-PuCAP με το CAP με την βοήθεια του ειδικού αυλακιού. Κουνήστε και ταυτόχρονα τραβήξτε προς τα κάτω το Pu-PuCAP μέχρι την πλήρη αποσύνδεση του CAP και του καλωδίου από την συσκευή.