Το CaP ως ομοαξονικό βύσμα

Το CAP, όταν χρησιμοποιείτε σαν f, γίνεται ένα ομοαξονικό βύσμα σε οποιοδήποτε διαθέσιμο στάνταρ (IEC, RCA, BNC, F,…) αρσενικό ή θηλυκό, ευθύ ή γωνιακό, 50 ή 75 Ohm.
Για υψηλή επαγγελματική χρήση είναι διαθέσιμα BNCHQ αρσενικό και GC HQ αντάπτορες (απώλεια επιστροφής > 30dB @ 3GHz).

Χαρακτηριστικά των βυσμάτων μας

Όλοι οι αντάπτορες μας έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να φτάσουν τις βέλτιστες δυνατές επιδόσεις όταν χρησιμοποιείτε με το CAP, χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά τους:
Κεντρικό αυλάκι: υπάρχει για σταθερή εμπλοκή με την πένσα κατά την εγκατάσταση ή την αφαίρεση.
Εσωτερική δομή: ειδικό διηλεκτρικό, ελαστικό αλλά και ισχυρό κλιπ, για να έχουν καλύτερη επαφή με μεγάλη ποικιλία αγωγών.
Εξωτερική δομή: ενιαία και συμπαγή στοιχεία, για να έχουν μικρότερες διαστάσεις και μικρότερες απώλειες σήματος.

Τερματισμός σύνδεσης με ProCaP1
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Μετά την προετοιμασία του καλωδίου (δείτε οδηγίες εδώ) τοποθετήστε τον κεντρικό αγωγό μέσα στο βύσμα τύπου θηλυκό f και διπλώστε την πλεξούδα και το περίβλημα πάνω από το νήμα βάζοντας το CaP από πάνω του. Τοποθετήστε το ομοαξονικό καλώδιο μέσα από την μεριά των επιπέδων της επαγγελματικής πένσας(ProCaP). Τοποθετήστε το βύσμα στην πιο μακρινή υποδοχή. Απαλά πιέστε την πένσα για να γίνει η ένωση. Αντίθετα από πρεσαριστά βύσματα, το CaP δεν χρειάζεται δύναμη.


2
ΑΦΑΙΡΕΣΗ        
Με την ProCaP πλήρως ανοικτή , εισάγετε το αυλάκι υποδοχή στα μεσαία δάχτυλα και πιέστε τις λαβές για να ανοίξετε τη σύνδεση.

Τερματισμός σύνδεσης με PiCaP1
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Μετά την προετοιμασία του καλωδίου (δείτε οδηγίες εδώ) τοποθετήστε τον κεντρικό αγωγό μέσα στο θηλυκό βύσμα τύπου f και διπλώστε την πλεξούδα και περίβλημα πάνω από το νήμα βάζοντας το CaP από πάνω του. Τοποθετήστε το βύσμα μεταξύ των άκρων της λαβής της οικονομικής πένσας (PiCaP). Για να γίνει η ένωση πιέστε τις λαβές, τοποθετώντας το χέρι σας κοντά στο βύσμα για να αποκτάτε καλύτερη μόχλευση.


2
ΑΦΑΙΡΕΣΗ     
Τοποθετήστε το βύσμα στις κλειστές άκρες της οικονομικής πένσας στο πάνω μέρος του PiCaP και πιέστε τις λαβές για να αποσυνδέσετε..