ΕΤΑΙΡΕΙΑΗ Telecom & Security είναι μία νέα Ιταλική εταιρεία που κατασκευάζει εξαρτήματα για συστήματα τηλεπικοινωνιών. Ιδρύθηκε το 1993 από τον Eng. Giovanni Pugliese στην Βιομηχανική Περιοχή Μονοπέλο, στην Πεσκάρα.

Στο εργοστάσιό μας σχεδιάζουμε και παράγουμε προϊόντα για την ομοαξονική συνδεσιμότητα (coaxial connectivity) με στόχο να φέρουμε στην εθνική και διεθνή αγορά καινοτόμες και χρήσιμες λύσεις που απευθύνονται σε εγκαταστάτες τεχνολογικών συστημάτων. Η τοποθεσία μας βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 10.000τμ με 600τμ αποθήκη, 100τμ περιοχή παραγωγής και αρκετά γραφεία. Η όλη επιχείρηση βασίζεται σε ένα φωτοβολταϊκό σύστημα 20kWp.

"Καινοτομία στην απλότητα", αυτή είναι η φιλοσοφία που χρησιμοποιείται για το σχεδιασμό των Cap, Πίεση στο Σύνδεσμο, η οποία έχει αλλάξει τον τρόπο που γίνοντε οι ομοαξονικές συνδέσεις.

Giovanni Pugliese, Ιδιοκτήτης της Εταιρείας

Τα CAP είναι η λύση για όλα αυτά τα προβλήματα εγκατάστασης με καλύτερη μηχανική και ηλεκτρική σύνδεση και είναι παγκοσμίως κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Τα CAP έχουν λάβει πολλά διεθνή βραβεία, πιο ειδικά το "Innovation 2001" και "Best of CES 2001» για το 2001 στην έκθεση CES (Consumer Electronics Show) στο Λας Βέγκας. Επίσης τα CAP επιλέχθηκαν από την Ιταλική κυβέρνηση να εκπροσωπήσουν την Ιταλική Καινοτομία και Τεχνολογία στο Ιταλικό περίπτερο στην έκθεση Expo στην Σαγκάης το 2010. Την ίδια χρονιά τα CAP βραβεύτηκαν ως Πράσινο Προϊόν στην έκθεση Sicurezza στο Μιλάνο, χάρη στο ότι είναι επαναχρησιμοποιήσιμα και ανακυκλώσιμα υλικά.

Τα CAP είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα απόλυτα και με υπερηφάνεια στην Ιταλία και πωλούνται στις 5 ηπείρους.

Βραβεία